Sisältömarkkinointi

Mitä on sisältömarkkinointi?

Sisältömarkkinointi on strateginen markkinointimenetelmä, joka keskittyy luomaan ja levittämään arvokasta, osuvaa ja johdonmukaista sisältöä selkeästi määritellyn yleisön houkuttelemiseksi ja pitämiseksi – ja viime kädessä kannattavan asiakastoiminnan edistämiseksi.

Content marketing is good for your results – and your customers

Pääasialliset syyt (- ja hyödyt) käyttää sisältömarkkinointia pähkinänkuoressa:

  • Myynnin kasvu
  • Kulusäästöt
  • Asiakkaiden lojaliteetti
  • Johdonmukaisuus ja luottamus

Strateginen tarinankerronta ja sisällönhallinta

Tiimimme tekee yhteistyötä kanssanne sellaisen kiinnostavan sisällön tuottamiseksi, joka houkuttelee, pitää yllä mielenkiintoa ja muuntaa kävijöitä uskollisiksi asiakkaiksi, ja kaikki alkaa sisällön markkinointistrategiasta. Kuka on yleisösi? Mistä he etsivät vastauksia? Ja mikä tärkeintä, kuinka voit auttaa heitä? Nämä ovat joitain suurista kysymyksistä, joihin vahva sisältömarkkinointistrategia vastaa.

Seuraavaksi luomme sisältökalenterin, joka on kestävä suunnitelma sisällön julkaisemisajankohdille markkinointistrategiaan perustuen. Jaamme tämän kartan kanssasi, jo

ka sisältää kaiken tärkeistä lomista/pyhistä ja määräajoista sosiaalisen median viestien ja artikkeleiden julkaisupäiviin pitäen samalla johdonmukaisen sisällöntuotannon oikealla tiellä.

Osu tavoitteisiin sisältövahvistuksella

Tästä alkaa hauskuus, koska kaikki tuo mehukas sisältö, jota yhdessä luomme, ei löydä asiakkaitasi yksin. Luomme asiantuntevan sosiaalisen median markkinointistrategian varmistaaksemme, että sisältösi pääsee suunnitellun yleisön käsiin orgaanisten viestien ja maksettujen mainoskampanjoiden kautta.

Jos yritykselläsi ei ole aikaa tai resursseja tutkia, luoda ja analysoida merkityksellistä, asiaankuuluvaa sisältöä, joka on suunniteltu kullekin ostajallesi -teemme sen puolestasi. Lafun paikallinen asiantuntijatiimi voi luoda loistavaa sisältöä juuri sinulle.

Tutkimme, optimoimme ja kehitämme sisältöä sinulle ja voimme jopa suositella vahvimpia sosiaalisia kanavia ja julkaista viestejäsi. Tarjoamme kaikkea aina tekstisuunnittelusta, hakukoneoptimoinnista ja visuaalisen sisällön suunnittelusta, nykyisen sisällön parantamiseen ja  uudelleensijoittamiseen useille alustoille- olemme yhden pysäkin sisältömarkkinointitoimistosi.

Haluatko tietää kuinka sisältömarkkinointi voi auttaa yritystäsi?