PALVELUMME

WordPress-Kotisivut

Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisemmatkin verkkosivukokonaisuudet asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kätevän laskurimme avulla voit helposti laskea haluamallesi projektille kustannusarvion sekä lähettää toteutuspyynnön.

WordPress webhotelli

WebHosting ja ylläpitopalvelut kauttamme kattamaan vaativimmatkin tarpeet. Laadukas ratkaisu aina perus-ylläpito ratkaisuista monipuolisimpiinkin WebHotelli vaateisiin. Tarjoamme reilut paketit ja Woocommerce optimoidun WebHosting-palvelun, 30 päivän varmuuskopioinnit, Staging environment- offline kehittelylle ja testaukselle, cPanel- tili ja  ilmainen Cloudflare CDN. SSD levytilat ja Pilvipalvelut.

Brändin kehitys

Tarjoamme apua brändinne kehityksessä, oli kyseessä sitten logon luonti tai markkinointi – olemme palveluksessanne! Kauttamme voitte tilata myös fyysistä markkinointimateriaalia kuten esitteitä, t-paitoja jne.

Hakukoneoptimointi

Ongelmia näkyvyyden kanssa? Tarvitsisiko nykyiset verkkosivut pientä buustausta? Voimme auttaa niin uusien kuin vanhojenkin WordPress-sivustojen hakukonenäkyvyyden parantamisessa. Valitse valmiista SEO-paketeistamme tai ota yhteyttä niin kustomoimme teille uniikin kokonaisuuden.

Oikeilla välineillä haluttuun lopputulokseen

Löydät sivuiltamme laskurin verkkosivujen rakennukselle, SEO-paketit ja pääset tarkastelemaan ylläpitomme lisäpaketit. Kaikki tarvittava verkko-onnistumiseenne yhdestä paikasta.

Henkilökohtaista palvelua sitä kaipaavalle.

Asiantuntijamme ovat tukena juuri silloin kuin sitä kaivataan. Saat juuri sellaista tukea kuin tarvitset – WebTapaaminen, puhelut, sähköposti tai tekstiviesti – jokaiselle helpoin tapa kommunikoida ja saada tukea alusta loppuun.

Automatisoidut ratkaisut takaavat tehokkuuden.

Älä odottele verkkosivujen valmistumista kuukausitolkulla – osa-automatisoidun prosessimme avulla toimitamme tilatut sivut nopeasti.

Kustomoitu WordPress Design

Yrityksesi on ainutlaatuinen, sillä sinä olet – verkkosivusi ansaitsee myös olla uniikki. Erotu joukosta. Rakennamme asiakkaidemme toiveiden mukaiset WordPress-sivut joillaista kenelläkään muulla ei ole. Yhdistämme toiveesi ja yrityksesi tavoitteet taiteelliseen näkemykseemme luoden funktionaaliset ja visuaalisesti miellyttävät sivut joita asiakkaannekin varmasti ihailevat.

Sivustojesi muunnos WordPress-sivustoksi

Jos sinulla on tällä hetkellä staattinen sivusto tai jos nykyinen sivustosi perustuu toiseen CMS: ään, jota on vaikea käyttää tai joka ei täytä vaatimuksianne, voimme auttaa. Me muunamme olemassa olevan verkkosivuston WordPress-sivustoksi johon voimme siirtää kaikki sisällöt ja toiminnot nykyisiltä sivuilta. Samassa prosessissa voimme myös tehdä verkkosivustosi mobiililaitteen ystävälliseksi sekä lisätä uusia ominaisuuksia ja toimintoja.

WordPress teemojen mukauttaminen

Kenelle myyt tuotteitasi tai palveluitasi? Millainen on kohdeasiakkaasi? Kun tiedät millaiselle asiakaskunnalle olet tuotetta tai palvelua tarjoamassa, on markkinoinnin kehittäminen helpompaa. On myös huomioitava millaisia asiakkaita haluaisit ja kohdentaa markkinointia heille sopivaksi.

Yksilöllisiin tarpeisiin suunnitellut liitännäiset

WordPress Plugin -tietovarastossa on lähes 100 000 ilmaista lisäosaa. Ja lisää on saatavilla kaupallisina lisäosina. Ongelmana on kuitenkin se, että ne eivät aina tee juuri sitä, mitä tarvitset omalle verkkosivustollesi. Me voimme kustomoida tarvitsemanne liitännäisen jo olemassa olevista, jolloin saat juuri sellaisen toiminnon jonka tarvitset.