JOKAINEN VALINTA ON TÄRKEÄ

Nettisivut ilman draamaa

WordPress-sivustolla menestyvään bisnekseen

Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisemmatkin verkkosivukokonaisuudet asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kätevän laskurimme avulla voit helposti laskea haluamallesi projektille kustannusarvion sekä lähettää toteutuspyynnön.

icon_devices

Responsiiviset sivut

Puhelin ystävälliset ja responsiiviset sivut, jotka mukautuvat kaiken kokoisiin näyttöihin kauniisti ja läpäisevät kirkkaasti tärkeän Googlen sopivuustestin (Mobile-Friendly).

sketchcustomized

Räätälöidyt ratkaisut

Toiveidesi mukaisesti suunitellut sivut. Rajaton määrä maksullisia lisäosia (Premium plugins) käytössäsi ja räätälöidyt ratkaisut tarpeeseesi.

analytics-sEO

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi (SEO) huomioiden rakennetut nettisivut auttavat sinua näkymään kilpailijoitasi paremmin.

speed-optimized

Huippuluokan nopeus

Nopeus on yksi hyvän nettisivun tärkeimmistä ominaisuuksista.  Pieni koodijalanjälki sekä puhdas koodi takaavat huippunopeuden sivullesi.

turvallinen

Turvallinen & Vakaa

Käytämme viimeisimpiä ja vakaimpia koodausstandardeja. Tarjoamme SSL (Let’s Encrypt) sertifikaatin ILMAISEKSI kaikille asiakkaillemme.

flexible

Joustava ylläpito

Olemme mukana auttamassa yritystänne onnistumaan – pääset valitsemaan useista ylläpitovaihtoehdoista juuri teille sopivan kokonaisuuden.

LaamaFusion

Palveluidemme kohokohdat

Oikeilla välineillä haluttuun lopputulokseen

Löydät sivuiltamme laskurin verkkosivujen rakennukselle, SEO-paketit ja pääset tarkastelemaan ylläpitomme lisäpaketit. Kaikki tarvittava verkko-onnistumiseenne yhdestä paikasta.

Henkilökohtaista palvelua sitä kaipaavalle.

Asiantuntijamme ovat tukena juuri silloin kuin sitä kaivataan. Saat juuri sellaista tukea kuin tarvitset – WebTapaaminen, puhelut, sähköposti tai tekstiviesti – jokaiselle helpoin tapa kommunikoida ja saada tukea alusta loppuun.

Automatisoidut ratkaisut takaavat tehokkuuden.

Älä odottele verkkosivujen valmistumista kuukausitolkulla – osa-automatisoidun prosessimme avulla toimitamme tilatut sivut nopeasti.

Brändin kehitys

Tarjoamme apua brändinne kehityksessä, oli kyseessä sitten logon luonti tai markkinointi – olemme palveluksessanne! Kauttamme voitte tilata myös fyysistä markkinointimateriaalia kuten esitteitä, t-paitoja jne.

WordPress-Kotisivut

Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisemmatkin verkkosivukokonaisuudet asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kätevän laskurimme avulla voit helposti laskea haluamallesi projektille kustannusarvion sekä lähettää toteutuspyynnön.

WordPress webhotelli

WebHosting ja ylläpitopalvelut kauttamme kattamaan vaativimmatkin tarpeet. Laadukas ratkaisu aina perus-ylläpito ratkaisuista monipuolisimpiinkin WebHotelli vaateisiin. Tarjoamme reilut paketit ja Woocommerce optimoidun WebHosting-palvelun, 30 päivän varmuuskopioinnit, Staging environment- offline kehittelylle ja testaukselle, cPanel- tili ja  ilmainen Cloudflare CDN. SSD levytilat ja Pilvipalvelut.

Hakukoneoptimointi

Ongelmia näkyvyyden kanssa? Tarvitsisiko nykyiset verkkosivut pientä buustausta? Voimme auttaa niin uusien kuin vanhojenkin WordPress-sivustojen hakukonenäkyvyyden parantamisessa. Valitse valmiista SEO-paketeistamme tai ota yhteyttä niin kustomoimme teille uniikin kokonaisuuden.